Gratis deltakelse i Sykle til Jobben-aksjonen

Buskerudbysamarbeidet håper å gjenta fjorårets suksess, og tilbyr også i år gratis deltakelse i Sykle til Jobben-aksjonen for alle virksomheter innenfor Buskerudbyområdet.

I fjor hadde kampanjen 3 000 deltakere i Buskerudbyen, i år er målet 6 000 deltakere. Årets aksjonsperiode er fra 25. april til 15. juni, med muligheter for å registrere aktivitet helt fram til 21. juni. 
- Dette er en god mulighet for alle politikere og andre involverte i Buskerudbysamarbeidet til å gå foran som et godt eksempel, og ta initiativ til å få sin arbeidsgiver og sine kollegaer til å delta i aksjonen, sier Tore Askim, prosjektsjef i Buskerudbysamarbeidet.
Tre som sykler til jobben
Hva er Sykle til Jobben-aksjonen?
Sykle til Jobben er Norges største aksjon for fysisk aktivitet til og fra jobben. Bedriftsidretten står bak aksjonen, som i år arrangeres for 39. året på rad. 

Målet er å motivere alle til å være aktiv på reiseveien. Aktiviteten skal skje til og fra arbeid, men det er absolutt rom for en omvei. Alle arbeidsplasser kan melde seg på, og deltakerne kan i år delta i både lagkonkurranse og individuell konkurranse. Målet er 30 minutter om dagen, og alle premier trekkes blant deltakere og lag som i snitt oppfyller dette målet.

I tillegg til nasjonale premier har Buskerudbysamarbeidet satt opp egne premier i form av sykler og gavekort, med et reisegavekort på kr. 25 000,- som hovedpremie. Hovedpremien er en lagpremie som trekkes ut 22. juni.
 
All registrering av aktivitet skjer elektronisk, enten ved å gå inn på www.sykletiljobben.no  eller ved å bruke en egen app (forutsetter at profil er opprettet på nettsiden til Sykle til Jobben).
 
 
Lyst til å være med? Registrer din bedrift.
 
Har du spørsmål, kontakt Bente Espeseth, kommunikasjonsrådgiver i Statens vegvesen, på e-post bente.espeseth@vegvesen.no
 

Du kan også følge oss på Facebook.

2012-04-13 Kathrine Kirkevaag
Tips en venn  Skriv ut